Welkom in onze ecologische webwinkel...Home   |   Hoe werkt het?   |   Over ons   |   Zoeken   |   Geboortelijst   |   Facebook   |   Beurzen   |   Gastenboek   |   Contact  |   Nieuwsbrief

Problemen in het bestelproces? Stuur je bestelling door via mail (dat mag een printscreen zijn) naar ilse@mama-i.com!

Lees er hier meer over...

Plan Toys - Schommel alligator

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 85,95

€ 40,00

OF

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Houten hobbelpaard - krokodil - van Plan Toys.

Gemaakt van duurzaam rubberhout en afgewerkt met niet-giftige verf.

3609 rocking alligator

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 3609 rocking alligator

 

Share |    

 

Extra informatie

Levertijd 2 - 5 werkdagen (indien niet in voorraad: 5 - 10 werkdagen)
Leeftijd vanaf 2 jaar
Merk Plan Toys
Meer info over het merk

Groen speelgoed - groen bedrijf

Plan Toys is 's werelds eerste en grootste fabrikant van speelgoed van gerecycleerd hout. Speelfuncties worden aangepast aan de leeftijd van het kind. Het speelgoed moedigt sociale interactie en spontaan leren aan. Plan Toys heeft voor haar inzet al veel erkenning geoogst en werd op alle continenten onderscheiden met vele awards.

 

Groene materialen

Alles begint bij zuiver, natuurlijk rubberboomhout, afkomstig van  bomen die geen latex meer produceren. Alle hout wordt langdurig gedroogd en gestabiliseerd in ovens, in plaats van chemisch behandeld. Voor gelijmde onderdelen wordt een door Plan Toys mee ontwikkelde E-zero lijm gebruikt, zonder Formaldehyde. Plan Toys gebruikt niet-giftige, op water gebaseerde kleurstoffen die 100% vrij zijn van zware metalen. Voor de verpakkingen wordt gebruik gemaakt van op soya gebaseerde drukinkten. Deze inkten composteren sneller dan chemische inkt.

 

Groene productie

Plan Toys is een privé onderneming met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel tegenover mens en milieu. Waar beschikbaar wordt alternatieve energie aangewend. De Plan Toys productie werd door diverse organismen gecertificeerd en voldoet aan alle internationale normen (ISO 9001 Kwaliteits Management, ASTM en EN71 speelgoednormen, ISO 14001 Milieu Management, OHSAS 18001 richtlijn voor Gezondheid en Veiligheidsmanagement op de werkplek, SA 8000 voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

Alle speelgoed wordt in de eigen fabriek gemaakt. Er wordt geen productie aan onderaannemers uitbesteed. Daarmee heeft Plan Toys volledige controle over de gebruikte materialen en toegepaste technieken.

 

Groen gedachtengoed

Plan Toys gaat een stap verder dan de fabrieksvloer en bouwt voortdurend aan een milieu- en sociaal bewustzijn. Herbebossing: om het natuurlijk evenwicht te herstellen neemt Plan Toys actief deel aan een herbebossingsprogramma. De stichting Sarnsaeng-Arun is een vzw met als missie om kinderen en jongeren met kunst en cultuur, natuur en milieu in contact te brengen. Het nieuwe project van Plan Toys voor mindervaliden bestaat uit een werkgroep die speelgoed bedenkt voor kinderen met een mentale of fysieke handicap.

 

Onze klanten kunnen er gerust in zijn: elk stuk speelgoed van Plan Toys is een GREEN TOY van een GREEN COMPANY.

 

Meer info: www.plantoys.com