Welkom in onze ecologische webwinkel...Home   |   Hoe werkt het?   |   Over ons   |   Zoeken   |   Geboortelijst   |   Facebook   |   Beurzen   |   Gastenboek   |   Contact  |   Nieuwsbrief

Problemen in het bestelproces? Stuur je bestelling door via mail (dat mag een printscreen zijn) naar ilse@mama-i.com!

Lees er hier meer over...

Verzending / Afhaling

Bestelling   -   Betaling   -  Verzending / Afhaling  -  Afhaalpunten   -  Retours   -  Korting / Promotie  -  Privacy / Veiligheid   -   Account   -  Geboortelijst   -  Spaarpunten

 

 

LEVERINGSTERMIJN 

 

1. Artikel in voorraad
Levering naar België en Nederland: Uw pakket  wordt verstuurd de maandag of donderdag na ontvangst van uw betaling. U ontvangt uw pakket normaal gezien binnen de 3 werkdagen na verzending. Gelieve ons te contacteren als u een dringende aankoop heeft gedaan - wij zullen dan ons best doen deze levertijd aanzienlijk in te korten.

 

2. Artikel niet in voorraad
Wanneer een artikel niet in voorraad is, moet u rekening houden met een leveringstermijn van ca 2 - 3 weken na ontvangst van uw betaling, dit afhankelijk van het leveringsmoment van onze leveranciers. Wij sturen u een e-mail wanneer u uw pakket ongeveer kan verwachten.

Bepaalde artikelen worden speciaal voor u besteld en hiervoor geldt een langere leveringstermijn. Deze termijn staat dan duidelijk vermeld bij het product in kwestie. Dit geldt bijvoorbeeld voor de kinderwagens.

Als de levering van een artikel langer duurt dan verwacht, zal u hiervan op de hoogte worden gebracht via e-mail en heeft u de mogelijkheid uw bestelling kosteloos te annuleren.

 

VERZENDWIJZE

U kan zelf kiezen hoe u uw bestelling wenst te ontvangen. In onze afrekenschermen krijgt u een overzicht van de verzendwijzes die mogelijk zijn voor uw pakket. Er wordt telkens duidelijk vermeld hoeveel de verzendkosten bedragen voor elke methode.

Bestellingen met een bedrag hoger dan 100€ worden steeds gratis geleverd, tenzij u voor levering onder rembours kiest.

 

1. Afhalen in een afhaalpunt (gratis)

Mama i heeft verschillende afhaalpunten, waar u uw pakket zonder verzendingskosten kan afhalen.

 

U kiest uw afhaalpunt in onze afrekenschermen en geeft de naam van de bestemmeling op. Zodra wij uw pakket hebben afgeleverd bij het afhaalpunt van uw keuze, ontvangt u van ons een e-mail (verzendnota) om u hierover te informeren. Bij afhaling dient u steeds in het bezit te zijn van een identiteitsbewijs (identiteitskaart of rijbewijs). Als iemand anders dan de bestemmeling het pakket afhaalt, moet zij/hij ook een exemplaar van de verzendnota (bevestigingsmail) afgeven in het afhaalpunt. In het afhaalpunt zal ook gevraagd worden om een afhaalbewijs te ondertekenen.

 

Voor uw eigen veiligheid kunnen de mensen in het afhaalpunt uw pakket niet meegeven aan iemand zonder identiteitsbewijs of verzendnota.

 

De gegevens van onze afhaalpunten vindt u hier.

 

2. Afhaling in een DPD pickup point

Zowel in België als in Nederland kan u ervoor kiezen uw pakket af te halen in één van de vele DPD Punten. Op de website van DPD kan u het DPD Punt opzoeken dat voor u het beste uitkomt (dicht bij uw woning, uw werk, ...). In onze afrekenschermen geeft u de gegevens in van het DPD Punt van uw keuze. Na ontvangst van uw betaling wordt uw pakket via DPD verstuurd. Zodra uw pakket is aangekomen in het gekozen DPD Punt, wordt u hiervan via e-mail op de hoogte gebracht door DPD. Daarna kan u uw pakket gaan afhalen.

 

Afhaling in een DPD pickup point kost 4€ voor bestellingen met een bedrag kleiner dan 100€.

 

Meer info over DPD vindt u hier: www.dpd.be of www.dpd.nl.

 

3. Thuislevering

De kostprijs voor thuislevering is afhankelijk van het gewicht en de grootte van uw pakket. Gaat het om een brievenbusartikel, dan is de verzendkost slechts 2,5€. Voor grotere en/of zwaardere pakketten gelden prijzen tussen 6€ en 10€.

Ook hier geldt dat uw bestelling zonder extra kosten wordt verstuurd als uw bestelbedrag hoger is dan 100€.

 

Onze pakketpost wordt momenteel hoofdzakelijk verzorgd door DPD. Soms doen we nog beroep op PostNL of Bpost - dit maakt geen verschil in levertijd.

 

In onze afrekenschermen wordt steeds duidelijk de prijs van de verzendwijze vermeld. Ook kan u in uw winkelwagen de prijs voor uw verzending opvragen door op de button "kostenopgave tonen" te klikken.

 

Wilt u uw bestelling pas betalen bij de levering? Geen probleem, ook dit is mogelijk. Hiervoor worden de verzendkosten steeds in rekening gebracht, ook voor bestelbedragen groter dan 100€. De prijs voor rembours levering staat vermeld bij de keuze.

 

 

Terug naar boven