Welkom in onze ecologische webwinkel...Home   |   Hoe werkt het?   |   Over ons   |   Zoeken   |   Geboortelijst   |   Facebook   |   Beurzen   |   Gastenboek   |   Contact  |   Nieuwsbrief

Problemen in het bestelproces? Stuur je bestelling door via mail (dat mag een printscreen zijn) naar ilse@mama-i.com!

Lees er hier meer over...

Retours

Bestelling   -   Betaling   -  Verzending / Afhaling  -  Afhaalpunten   -  Retours   -  Korting / Promotie  -  Privacy / Veiligheid   -   Account   -  Geboortelijst   -  Spaarpunten

 

TRANSPORTSCHADE

Vóór het verzenden worden alle artikelen gecontroleerd, we zorgen tevens voor een degelijke verpakking. De klant verbindt zich ertoe de bestelling onmiddellijk na ontvangst te controleren en ons binnen 24u na ontvangst op de hoogte te stellen van enige schade. Dit kan via e-mail, liefst met een foto van het beschadigde artikel erbij. Artikelen met transportschade worden niet retour aanvaard indien wij niet binnen 24u hiervan werden verwittigd.

 

Aanvaard geen verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport. Gooi de postverpakking niet weg voor u heeft vastgesteld dat uw bestelling in goede staat is. Tracht nooit een beschadigd artikel zelf te repareren!

 

Retourzendingen dienen steeds in overleg te gebeuren, stuur dus ook nooit een zending op eigen initiatief terug naar ons. Contacteer ons vooraf. Hieronder kan U meer lezen over retourneren van artikelen.

 

NIET TEVREDEN - GELD TERUG

Indien u niet tevreden bent over uw aankoop dan bieden wij u de mogelijkheid ons het artikel binnen een termijn van vijftien werkdagen na ontvangst van uw bestelling terug te bezorgen. Opgelet! Indien het gaat om een beschadigd artikel dient u ons hiervan binnen 24u na ontvangst te verwittigen via e-mail.

 

Retourzendingen dienen steeds in overleg te gebeuren. Stuur dus ook nooit een zending op eigen initiatief terug naar ons. Contacteer ons vooraf via e-mail (naar info@mama-i.com). Het artikel dient binnen een termijn van vijftien werkdagen in de originele verpakking te worden terugbezorgd, in onbeschadigde en ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd, samen met de pakbon en een begeleidende brief. Niet aangemelde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd! Retourzendingen gebeuren steeds op risico en eigen kosten van de verzender (in dit geval de klant). Artikelen gekocht tijdens de soldenperiode kunnen níet geretourneerd worden.

 

Artikelen die ons worden terugbezorgd onder bovenstaande voorwaarden, worden binnen een termijn van veertien dagen door ons terugbetaald. Verzendkosten voor het retour sturen worden niet terugbetaald. Betreft het een artikel dat verkeerdelijk werd geleverd door Mama i of een artikel met een defect, dan nemen wij de kosten voor verzending natuurlijk wel op ons.

 

Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan Mama i of de leverancier van het artikel.

 

Indien u een klacht heeft, stuur ons dan gerust een e-mail (info@mama-i.com). Iedere klacht wordt serieus behandeld en we trachten samen tot een voldoeninggevende oplossing te komen.

 

 

Terug naar boven