Welkom in onze ecologische webwinkel...Home   |   Hoe werkt het?   |   Over ons   |   Zoeken   |   Geboortelijst   |   Facebook   |   Beurzen   |   Gastenboek   |   Contact  |   Nieuwsbrief

Problemen in het bestelproces? Stuur je bestelling door via mail (dat mag een printscreen zijn) naar ilse@mama-i.com!

Lees er hier meer over...

Draagconsult

In een draagconsult leer je 1 manier van knopen voor buik-, heup- of rugdragen. We bekijken samen welke knoop het beste bij jou past en oefenen deze dan eerst met een draagpop. Deze poppen zijn speciaal gemaakt om te leren dragen - ze hebben de grootte en het gewicht van een echte baby. Als je je voldoende zeker voelt, oefenen we ook met je eigen kindje.

 

duur: 1,5 à 2 uur

prijs: 50 euro

 

Je zorgt best voor iemand om je kindje op te vangen terwijl je oefent (als deze persoon ook wil leren dragen kunnen jullie ook een dubbel consult boeken).

 

Dubbel consult

Idem als een draagconsult maar voor 2 personen, die dezelfde knoopmethode willen oefenen.

 

duur: 1,5 à 2 uur

prijs: 65 euro

 

Informatief consult

Heb je geen idee wat je graag wil of welke drager/methode voor jou het beste is? Je kan onze doeken en dragers komen voelen en uitproberen met een draagpop zodat je gemakkelijker je keuze kan maken. Natuurlijk krijg je ook de nodige info hoe je je kindje ergonomisch kan dragen.

 

duur: 1 uur

prijs: 30 euro

 

Kort consult

Je draagt je kindje al, maar een bepaalde knoop lukt je niet goed, of je voelt je onzeker bij wat je doet.

We kunnen de knoop samen overlopen met een draagpop of je eigen kindje en zien waar er verbeterd kan worden.

 

duur: 1 uur

prijs: 35 euro

 

 

Voor alle consulten geldt het volgende:
* Het consult kan zowel bij jou thuis als bij ons in Hees doorgaan. Woon je buiten een straal van 15 km dan komen er voor een consult op locatie reiskosten bij (0.15 euro per kilometer).

* Hebben we extra tijd nodig bovenop de tijden die hier vermeld staan, dan wordt daarvoor 15 euro per begonnen half uur aangerekend.

* Je ontvangt van ons een kortingscode voor 10% korting op een drager naar keuze uit ons assortiment.

 

Draagparty

Je wil je vrienden en/of familie warm maken voor het dragen, en je kan daarbij wel wat ondersteuning gebruiken?

 

Organiseer een draagparty! Jij zorgt voor een locatie, voldoende geïnteresseerden, drank en wat lekkers en ik kom bij je langs om jullie wat meer uitleg rond dragen te geven.

 

Het is niet de bedoeling om dieper in te gaan op specifieke methodes of knopen. Ik zorg voor voldoende demomateriaal (doeken, ergonomische dragers, draagpoppen) zodat jullie naar hartelust kunnen kijken, voelen en uitproberen. Ook kan ik het gebruik van de verschillende dragers demonstreren. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een doek of drager aan te kopen of te bestellen.

 

Er dienen minimaal 5 personen aanwezig te zijn en de prijs hiervoor is 8 euro per persoon. Deze prijs wordt bij boeking van een individueel draagconsult in mindering gebracht.

 

duur: 2 uur

prijs: 8 euro per persoon (minimum 5) - excl. reiskosten

 

Voor boeken van een consult of draagparty of om meer info te vragen, kan je contact opnemen via mail (draagjemij@mama-i.com) of telefonisch (+32 478 90 90 63).

 

 

Er komen geen producten overeen met de selectie.