Welkom in onze ecologische webwinkel...Home   |   Hoe werkt het?   |   Over ons   |   Zoeken   |   Geboortelijst   |   Facebook   |   Beurzen   |   Gastenboek   |   Contact  |   Nieuwsbrief

Problemen in het bestelproces? Stuur je bestelling door via mail (dat mag een printscreen zijn) naar ilse@mama-i.com!

Lees er hier meer over...

Bondifly - salmon

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 28,95

€ 14,00

OF

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Bondifly is gemaakt van biologisch katoen. De verwisselbare vleugel wordt door de opening in het lijfje geschoven. De vorm voorkomt dat de vleugel los komt. De vulling in het hoofdje zit veilig in een extra omhulsel. Bondifly voldoet aan alle Europese en Amerikaanse eisen voor speelgoed. Bondifly is op 60ºC wasbaar in de machine en mag in de wasdroger gedroogd worden. Bondifly wordt geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

De uitneembare geurvleugel is er speciaal voor gemaakt om een beetje papa of mama in de couveuse te brengen.
De ontwikkeling van de hersenen van couveuse- kinderen wordt positief beinvloed door een goede band met de ouders/verzorgers. Bondifly wordt geleverd met een extra vleugel; één om te dragen en één om bij de baby te leggen.

De voelsprieten van Bondifly zijn ontworpen voor de kleinste handjes en dienen als alternatief grijpobject.
In de couveuse grijpen kinderen uit reflex vaak naar de sonde of zuurstofslang, dit is voor hen pijnlijk en veroorzaakt veel stress.

Bondifly is gemaakt van biologisch katoen en wasbaar op hoge temperaturen tot 60 °C.

Bondifly - salmon

 

Share |    

 

Extra informatie

Merk Keptin-Jr
Meer info over het merk

Natuurlijk en verantwoord

De basis voor het knuffelspeelgoed van Keptin-Jr is natuurlijk materiaal, dus puur katoen en zuiver wol. Het voordeel van natuurlijk materiaal is dat het snel de lichaamswarmte en de geur van het kind aanneemt. Bij de productie van de knuffels is uitsluitend milieuvriendelijk gewerkt. Veel knuffels hebben bijvoorbeeld de natuurlijke kleur gehouden. Andere zijn gebleekt zonder gebruik te maken van chloor of zijn geverfd met kleurstoffen zonder zware metalen.

 

Eenvoudig en duurzaam

Bij het ontwerp van het knuffelspeelgoed heeft Keptin-Jr de ontwikkeling van het kind centraal gesteld. De eenvoudige vormgeving van ons speelgoed stimuleert de creativiteit en fantasie van het kind. Leuk om te weten; een aantal ontwerpen zijn gebaseerd op kindertekeningen. Een baby bijt en sabbelt op de knuffel, daar hebben we rekening mee gehouden. Stevige materialen, geen kleine onderdelen en extra stevige naden. Onze ontwerpen laten we uitgebreid testen door een “testpanel” van een kinderdagverblijf.

 

Keptin-Jr is een Nederlands bedrijf. Meer info kan u vinden op www.keptin-jr.com.