Welkom in onze ecologische webwinkel...Home   |   Hoe werkt het?   |   Over ons   |   Zoeken   |   Geboortelijst   |   Facebook   |   Beurzen   |   Gastenboek   |   Contact  |   Nieuwsbrief

Bilibo - Game Box

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
OF

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

De Game Box van Bilibo bevat alles wat je nodig hebt om zelf een leuk spel te bedenken. Teken zelf een spelbord en gebruik de kleurendobbelsteen. Of probeer de chips in de juiste kleur bilibo te gooien of te laten springen. Of... bedenk zelf wat spelregels voor een namiddagje lol aan het zwembad of gewoon in de woonkamer.

Inhoud Bilibo Game Box

- 6 x Bilibo Mini
- 1 Bilibo Pixel
- 36 fiches
- 1 handleiding met speelideeën
- 1 opbergzakje voor fiches

Bilibo Mini is geschikt voor alle leeftijden

Bilibo Pixel vanaf 4 jaar

Bilibo Mini

Bilibo Mini is een nieuw soort speelgoed: de eenvoudige schelp laat ruimte open voor de fantasie van het kind, in plaats van het opleggen van een specifiek spelpatroon. Een rennende kever, een tollende deksel, een boot in bad, een schat, een speelstuk, een exotische schelp, een design stoel voor Barbie, een schaal voor sneeuwballen de kleine versie van de Bilibo, die al menig prijs in de wacht sleepte, doet qua veelzijdigheid niet onder voor zijn grote broer. In de handen van kinderen veranderen de kleurige schelpen in van alles en nog wat. Het speelgoed met eindeloos veel mogelijkheden prikkelt de fantasie en wordt een onmisbaar onderdeel voor ontelbare nieuwe spellen. Zowel jongens als meisjes zullen oneindig veel manieren uitdokteren om met Bilibo te spelen.

Bilibo wordt aanbevolen door specialisten in het kinderonderwijs en speelgoedexperts over de hele wereld. Afmetingen: 12 x 12 x 7 cm
In de kleuren: rood, blauw, geel, roze, oranje, groen

Bilibo Pixel

Dit is een elastische kubus met 36 gekleurde fiches, een perfecte aanvulling op het overige Bilibo-speelgoed. Je kunt de fiches laten springen als in het vlooienspel of ze met je vinger wegschieten om ze in een Bilibo Mini terecht te laten komen. Gebruik ze als spelonderdelen of speelgeld en stop de fiches in de zijden van de kubus om zo een op maat gemaakte dobbelsteen te maken. Door deze dobbelsteen te rollen creëer je een nieuw spanningselement. Dit maakt vele traditionele spelen weer als nieuw. Met een beetje hulp en advies van oudere broers of zussen en ouders opent dit een wereld vol mogelijkheden voor talloze (rollen)spellen en daarmee uren plezier voor de hele familie!

Bilibo - Game Box

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

 

Share |    

 

Extra informatie

Levertijd 2 - 5 werkdagen (indien niet in voorraad: 5 - 10 werkdagen)
Leeftijd alle leeftijden (de Bilibo Pixel is geschikt vanaf 4 jaar)
Merk Moluk
Meer info over het merk

Meer info: http://www.moluk.com/